De Kleine Muk?

PrintWie zijn we?

De Kleine Muk is een vzw die bestaat een groepje gemotiveerde leerkrachten, met een groot hart voor dieren en de natuur. Met als drijvende kracht Olivier Guns en Emy Geyskens.

Olivier Guns (°Anderlecht, 1981) is leerkracht in het vierde leerjaar in een school in het hartje van Brussel. Hij weet als geen ander wat de meerwaarde van een multiculturele samenleving kan zijn. Verder gaat hij als ICT-coördinator in de andere leerjaren een handje helpen. Buiten de schooluren houdt hij ervan om als Handige Harry aan de slag te gaan en in de tuin speeltuigen voor de dieren te knutselen, in de moestuin te werken, bomen te planten, …

P1030281

Emy Geyskens (°Geel, 1982) leest in haar hoedanigheid als Leesfee voor in bibliotheken, scholen en culturele centra. Daarnaast schrijft ze prentenboeken en jeugdboeken, meestal met een maatschappelijke relevantie. Als (co)auteur van diverse educatieve uitgaven geeft ze geregeld workshops. Ze schrijft en brengt ook theater voor kinderen. In een ander leven is Emy GON-leerkracht en ondersteunt ze kinderen en jongeren met een visuele beperking. Meer info op www.leesfee.be of www.emygeyskens.be.

Superman(tel)-18

ROOST 22 – 1730 ASSE

Helpende handen!

Deze enthousiastelingen helpen ervoor te zorgen dat de Kleine Mukjes een onvergetelijke tijd beleven!

Jorien Van Laethem

JORIEN Jade Vandenbussche

JADE

  Bart Tierens

Bart Tierens

Wie is ‘De Kleine Muk’ dan?

Ben je benieuwd naar het verhaal van ‘De Kleine Muk’?

Het is een zeer bijzonder sprookje, met een mooie boodschap.

Dit verhaal kun je binnenkort hier lezen …

Print